• 1401/12/21 - 14:53
  • /ZL1i

نود و هفتمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه برگزار شد.

نود و هفتمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه روز یک شنبه با حضور مسئولین بخش مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود در سالن شهید دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

نود و هفتمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه روز یک شنبه مورخ 21/12/1401 با حضور مسئولین بخش مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود در سالن شهید دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

در این کارگروهمسئول آمار و سطح بندی خدمات درمانی معاونت درمان مصطفی رضایی در خصوص فرایندهای اصلی بخش مدیریت اطلاعات سلامت با اعضای کارگروه بحث و گفت و گو کردند.

ایشان در ادامه جلسه در خصوص تعیین تکلیف گواهی ولادت نوزادان قبل از تحویل به شیرخوارگاه بهزیستی، رنگ لباس پرسنل زیر مجموعه بخش مدیریت اطلاعات سلامت، مهارت های عمومی و اختصاصی در بخش مدیریت اطلاعات سلامت سخنانی ایراد نمودند و با کلیه حضار در جلسه بحث و تبادل نظر انجام دادند و در پایان نیز تصمیمات لازم جهت موارد فوق اتخاذ شد.