• 1401/04/11 - 10:02
  • /Zhxi

نود و یکمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه برگزار شد

نود و یکمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه روز سه شنبه با حضور مسئولین بخش های مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود در سالن اجتماعات بیمارستان شهید بهشتی برگزار شد.

نود و یکمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه روز سه شنبه مورخ 07/04/1401 با حضور مسئولین بخش های مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود در سالن اجتماعات بیمارستان شهید بهشتی برگزار شد.

در این کارگروه ضمن ارائه گزارش در خصوص سرفصل های جدید آموزش مقطع لیسانس در گروه فناوری اطلاعات سلامت، در خصوص کدگذاری پرونده های سرپایی بیماران خاص، ممنوعیت عکسبرداری از پرونده بیماران، دستورالعمل اخذ رضایت همسر برای بیماران، نحوه نگهداری پرونده های اسکن شده و ... بحث و تبادل نظر انجام و تصمیات لازم اتخاذ گردید.