• 1392/12/24 - 10:16
  • /Ztfh

واژگونی اتوبوس 21 مصدوم برجای گذاشت

رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه از واژگونی اتوبوس در اتوبان کاشان- قم بدون تلفات جانی خبر داد.

آقای دکتر سید محمد حسین مکی بیان داشتند : ساعت 4 بامداد چهارشنبه 21 اسفندماه یک دستگاه اتوبوس مسافربری در مسیر اتوبان کاشان- قم در کیلومتر حدوداً چهل از جاده به سمت محور خاکی منحرف گردید که طی تماس با مرکز اورژانس شهرستان تعداد 9 کد عملیاتی فوریتهای پزشکی با تعداد هیجده نفر از کارشناسان ورزیده اورژانس به محل حادثه اعزام گردیدند و با رسیدگی به مصدومین و با ثبات نمودن وضعیت ایشان، تعداد بیست و یک نفر بیمار را به مرکز آموزشی ، پزشکی شهید بهشتی منتقل نمودند .

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی افزودند جهت مدیریت صحنه، سوپر وایزر واحد EOCمرکز نیز در همان زمان به محل حادثه اعزام گردید . ایشان در پایان اعلام نمودند که خوشبختانه حادثه تلفات جانی در صحنه نداشته است .

• گروه خبری : اخبار اورژانس 115