• 1392/12/25 - 12:25
  • /Zzfh

پنج دستگاه دیالیز در کاشان به بهره‌برداری رسید

پنج دستگاه دیالیز اهدایی وزارت بهداشت همزمان با سراسر کشور طی مراسمی در کاشان به بهره‌برداری رسید.

این دستگاهها توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق ارتباط مستقیم تصویری (ویدئو کنفرانس) افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مراسم افتتاح این دستگاه ها اظهار داشت: وزارت بهداشت 151 دستگاه دیالیز به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به صورت رایگان اهدا کرده که از این تعداد پنج دستگاه سهم این دانشگاه بوده است.

دکتر محمدحسین اعرابی، ارزش هر دستگاه دیالیز را 500 میلیون ریال ذکر کرد و افزود: 150 بیمار دیالیز در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل تحت درمان هستند که از این تعداد 140 نفر دیالیز خونی و 10 نفر دیالیز صفاقی می باشند که در منزل تحت درمان هستند.

وی، مرکز دیالیز این شهرستان را جزء پنج بخش دیالیز برتر کشور دانست و تصریح کرد: در حال حاضر دو فوق تخصص کلیه و 40 نفر کادر مجرب در بخش دیالیز کاشان مشغول به فعالیت می باشند.

دکتر اعرابی ادامه داد: در بخش دیالیز کاشان 38 دستگاه وجود دارد که از این تعداد 29 دستگاه در بیمارستان اخوان و 4 دستگاه در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و پنج دستگاه دیگر نیز در مرکز درمانی سیدالشهداء آران و بیدگل مشغول به ارائه خدمات به بیماران هستند