• 1401/12/27 - 14:54
  • /ZQ1i

چهارمین جلسه ستاد هدایت نظام ارجاع برگزار شد

این جلسه با حضور سرپرست محترم معاونت درمان، جناب آقای دکتر عباس آزادی در سالن شهید دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

چهارمین جلسه ستاد هدایت نظام ارجاع دانشگاه روز شنبه مورخ 27/12/1401 با حضور سرپرست محترم معاونت درمان، جناب آقای دکتر عباس آزادی، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان، مسئولین کلینیک های مراکز درمانی دولتی (فوکال پوینت های نظام ارجاع حوزه درمان)، رابط نظام ارجاع معاونت بهداشت، رابط نظام ارجاع مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و رابط نظام ارجاع شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در سالن شهید دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه مصطفی رضایی، دبیر کارگروه ستاد هدایت نظام ارجاع دانشگاه - ضمن خوش آمدگویی به اعضای جلسه، کلیاتی در خصوص مشکلات کلینیک های دولتی در زمینه اجرای نظام ارجاع بیان نمودند. در ادامه نیز هر یک از فوکال پوینت های نظام ارجاع مراکز درمانی، مشکلات مختلف ناشی از عدم تعامل برخی پزشکان متخصص و نیز میزان سهمیه ارجاع کلینیک مرکز خود را ذکر نمودند.

در پایان آقای دکتر آزادی ضمن تشکر از تلاش های مسئولین کلینیک ها در زمینه نظام ارجاع و توصیه به ایشان برای برنامه ریزی مدون در جهت حفظ پزشکان متخصص، در خصوص رفع برخی مشکلات مطروحه نیز دستورات مقتضی را صادر نمودند.