• 1396/03/18 - 12:07
  • /Zvni

کمیته طرح های عمرانی حوزه درمان دانشگاه برگزار شد

کمیته طرح های عمرانی حوزه درمان دانشگاه روز چهارشنبه 17 خرداد با حضور معاونین محترم درمان ،توسعه مدیریت و منابع ، مدیریت امورمالی دانشگاه و کارشناسان مربوطه تشکیل گردید.

دراین جلسه اهم موضوعات توسعه و بهسازی فضای فیزیکی اورژانس وNICU بیمارستان بهشتی مطرح گردید.

پس از ارائه نظرات کارشناسان دفتر فنی ونظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه و مدیریت بیمارستانی بهشتی موارد ذیل مقرر شد:

ظرف مدت یک هفته ساختمان جدید اورژانس به بیمارستان تحویل داده شود .

نقشه معماری طرح توسعه اورژانس و بهسازی فضای فیزیکی توسط بیمارستان تا یک هفته آینده بازنگری گردد .

پس از تحویل فضای توسعه یافته اورژانس به بیمارستان بهشتی توسط دفتر فنی ،تیم مدیریتی بیمارستان نسبت به ارائه طرح جابجایی فضاهای فیزیکی جهت انجام تعمیرات اقدام نماید.

در ادامه جلسه پیشرفت پروژه ی NICU ووضعیت اطاقهای عمل بیمارستان بهشتی به بحث گذاشته شد و تصمیمات لازم اتخاذ گردید .