• 1393/08/17 - 12:48
  • /Z5hh

یک مجتمع فرهنگی ورزشی متخلف در کاشان پلمپ شد

یک مجتمع فرهنگی، ورزشی و ماساژ درمانی به دلیل فعالیت بدون مجوز قانونی در کاشان پلمپ شد. سرپرست دفتر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگو با وب دا، در خصوص فعالیت مجتمع مذکور گفت: تحقیق و بررسی در این زمینه توسط واحد نظارت بر درمان دانشگاه آغاز و به دستور دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کاشان جلوی فعالیت‌های خلاف قانون و مقررات این مرکز گرفته شد.

مصطفی روحانی افزود: شخص متخلف علاوه بر اقدام به ماساژ درمانی بدون مجوز قانونی، اطلاعیه‌هایی با عناوین مندرج نظیر سم‌زدایی از بدن و … منتشر نموده که باعث اغفال مراجعین نیازمند به درمان در مراکز تخصصی و حتی فوق تخصصی گردیده است.

وی تصریح کرد: باوجود تذکرات شفاهی و مکاتبات دانشگاه، نامبرده از رعایت قوانین و مقررات امتناع کرده و بنابراین پس‌ازاین مکاتبات و عدم رعایت آن، این مجتمع ورزشی واقع در بلوار دانش کاشان توقیف شد.

لازم به ذکر است واحد نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره‌های ۵۵۴۴۲۰۱۵ و ۵۵۴۴۴۰۱۶ و سامانه پیامکی دانشگاه با شماره ۳۰۰۰۱۴۲۳ آماده دریافت گزارش‌های شهروندان گرامی درزمینهٔ مشکلات بهداشتی درمانی است.