• 1395/01/10 - 10:45
  • /Ze4i

یک کشته و یک مجروح در حادثه واژگونی خودرو 206 در جاده آنتن

در سانحه ی واژگونی پژو 206 در نقطه حادثه ساز پیچ اتصال جاده آنتن به جاده قدیم نطنز در نیمه شب ساعت 2 بامداد متاسفانه یک نفر خانم 22 ساله در صحنه فوت نمود و همسر جوان وی نیز مصدوم گردید...

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی‌ کاشان گفت: در سانحه ی واژگونی پژو 206  در نقطه حادثه ساز پیچ اتصال جاده  آنتن به جاده قدیم نطنز در نیمه شب ساعت 2 بامداد متاسفانه یک نفر خانم 22 ساله در صحنه فوت نمود و همسر جوان وی نیز مصدوم گردید.

دکتر سید محمد حسین مکی افزود: کارشناسان سختکوش اورژانس در لحظات اولیه ی اطلاع از حادثه در صحنه حاضر شده و مصدوم را با ثبات نموده و به مرکز ترومای بیمارستان شهید بهشتی اعزام نمودند.

وی تصریح کرد: پرسنل عملیاتی اورژانس جاده ای منطقه عوارضی قمصر بر حادثه های مشابه در این محل تاکید مینمایند که در بررسی حضوری اینجانب ار محل موضوع مبین می باشد.

• گروه خبری : اخبار اورژانس 115