• 1394/01/24 - 14:39
  • /Z7Zi

آموزش کنترل کیفی داخلی پرسنل آزمایشگاه توسط آزمایشگاه مرجع سلامت

جلسه هماهنگی سوپروایزرهای آزمایشگاه‌های درمانی دانشگاه با حضور مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه و سوپروایزرهای آزمایشگاه بیمارستان‌ها در معاونت درمان برگزار گردید.

دکتر محمدعلی دولتی ضمن تبریک سال نو و گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در خصوص ثبت و پیگیری آزمایش‌های اورژانسی، لزوم پیگیری اتصال دستگاه‌های آزمایشگاه به HISبیمارستان، نصب برنامه جامع نرم‌افزار بانک خون، پیشرفت‌ها و نواقص سیستم ارجاع در آزمایشگاه‌ها، جشن روز علوم آزمایشگاهی‌ و آموزش کنترل کیفی داخلی پرسنل آزمایشگاه توسط آزمایشگاه مرجع سلامت مطالبی را بیان نمودند.

در این جلسه سوپروایرزهای آزمایشگاه بیمارستانهای شهید بهشتی، کارگرنژاد، نقوی، شهید رجایی، سیدالشهداء، آزمایشگاه مرکزی و آزمایشگاه مرجع سلامت مسائل و دیدگاه های خود را بیان نمودند.