• 1403/02/24 - 13:42
  • /Z6aR

جلسه هماهنگی سوپروایزرهای آزمایشگاه های دولتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان؛ جلسه هماهنگی سوپروایزرهای آزمایشگاههای دولتی دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 23 اردیبهشت ماه در سالن شهید فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان؛ جلسه هماهنگی سوپروایزر های آزمایشگاههای دانشگاه با حضور مدیر امور آزمایشگاههای دانشگاه و سوپروایزر های آزمایشگاه بیمارستانها و کارشناسان امور آزمایشگاههای درمانی و شبکه آران و بیدگل در معاونت درمان برگزار گردید.

دکتر محمدعلی دولتی مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه در خصوص ارتباط بانک خون بیمارستان های تحت پوشش، لزوم ثبت نام آزمایشگاه ها در برنامه کنترل کیفی خارجی، هماهنگی جهت خرید کیت های آزمایشگاه ها  مطالبی را بیان نمودند.

در این جلسه سوپروایزر های آزمایشگاه بیمارستانهای شهید بهشتی، کارگر نژاد، نقوی، متینی، آزمایشگاه کلینیک ویژه، کارشناس امور آزمایشگاه های درمانی و بهداشتی آران و بیدگل مسائل و دیدگاههای خود را بیان نمودند.