• 1395/11/05 - 10:50
  • /Zimi

نخستین جشن «نفس» در کاشان برگزار می‌‍‌شود

معاون درمان دانشگاه، از برگزاری نخستین جشن نفس (اهدای عضو) این شهرستان با حضور کتایون نجفی زاده رییس اداره اهدای عضو و بیماری های خاص وزارت بهداشت و مدیر عامل انجمن اهدای عضو ایرانیان در دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد حاجی جعفری، روز یکشنبه مورخ 3/11/95 در نشست خبری با خبرنگاران گفت: این مراسم ساعت 18 تا 21 روز پنج‌شنبه هفتم بهمن‌ماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده پزشکی دانشگاه با سخنرانی کتایون نجفی زاده مدیرعامل انجمن اهدا عضو ایرانیان و سیدمحمد کاظمینی رییس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت به‌عنوان میهمانان ویژه این مراسم برگزار می‌شود.

به‌گفته‌وی، رونمایی از صدور کارت دیجیتال و ثبت‌نام علاقه‌مندان به اهدای عضو در سامانه مرکزی به‌صورت همزمان در مراسم جشن از دیگر برنامه‌های این مراسم جشن است.

دکتر حاجی جعفریادامه داد: در نخستین جشن نفس شهرستان کاشان، علاوه بر مسؤولان و مدیران دستگاهها و نهادهای شهرستان کاشان، خانواده های اهدا کننده عضو کاشانی و تعدادی از گیرندگان عضو حضور خواهند داشت.