نودمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه برگزار شد

نودمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه روز یکشنبه مورخ 28/01/1401 با حضور مسئولین بخش های مدیریت اطلاعات سلامت و کارشناسان آمار بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود در سالن جلسات شهید دکتر فرهاد این معاونت برگزار شد.

در این کارگروه ضمن تقدیر و تشکر از خدمات شایسته سرکارخانم زهرا شاوردی کارشناس اسبق واحد آمار و فن آوری اطلاعات سلامت معاونت درمان گزارشی از تعداد تخت های فعال و درصد اشغال تخت مراکز درمانی ارائه و تصمیماتی در خصوص تبیین تخت های فعال مراکز در سال 1401، تعیین تکلیف تخت های VIP بیمارستان متینی و ... اتخاذ گردید.

ساعت : 14:5 -  روز  : یکشنبه  - 28 /  1 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :54