معاون درمان در پیامی روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت

دکتر حامد یزدان پناه : سی‌ام فروردین ماه، زاد روز حکیم جرجانی، فرصتی ارزشمند برای تجدید قدردانی از زحمات و خدمات جامعه بزرگ آزمایشگاهیان است، چه آنهایی که در میدان ارائه خدمات بالینی حاضرند و چه عزیزانی که عرصه آموزش و پژوهش در علوم پایه پزشکی و آزمایشگاهی را انتخاب کرده اند.
در جهان امروز، داده ها و اطلاعات علوم آزمایشگاهی در حوزه سلامت، جایگزینی ندارد و هرگونه اعتلای علوم پزشکی و سلامت، مستلزم پیوستگی و هم افزایی علوم پایه و بالینی است.
اینجانب به نوبه خود ضمن گرامی داشت این مناسبت، روز علوم آزمایشگاهی را به اساتید، کارشناسان و دانشجویان علوم آزمایشگاهی تبریک گفته و تلاش هایشان را ارج می نهم و امیدوارم این روز، آغازی برای بهبود همه جانبه علوم آزمایشگاهی و توفیق خدمت روزافزون برای این گروه از همکارانمان باشد.

ساعت : 8:30 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  1 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :63