اولین کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی برگزار شد

اولین کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین آموزشی و درمان و سایر اعضاء روز دوشنبه مورخ 29/1/1401 در سالن شهید دکتر زارع برگزار گردید.

دکتر کورش ساکی سرپرست دانشگاه در این جلسه، ضمن تاکید بر اجرای پروتکل ها و دستورالعمل های وزارت متبوع، در خصوص عملیاتی شدن ترویج زایمان طبیعی به ویژه زایمان بدون درد با کمک متخصصین بیهوشی اشاره کرد.

دکتر حامد یزدان پناه معاون درمان دانشگاه نیز در این کمیته، گزارشی از تعداد زایمان ها و مقایسه درصد تعداد موالید به تفکیک بیمارستان و متخصصین در سال 1399 و 1400 به دو شیوه زایمان طبیعی و سزارین را ارائه کرد.

مسئول واحد مامایی دانشگاه نیز، گزارشی از نحوه عملکرد و اجرای فرایند ها توسط بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه را ارائه کرد و پس از بحث و تبادل نظر بین اعضای کمیته مصوباتی در خصوص ارتقاء سلامت مادران ارائه گردید.

ساعت : 10:39 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  1 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :53