برگزاری سومین کمیته بررسی عملکرد میزان سزارین در بیمارستان ها

در راستای اجرای بند 1 از مصوبات سومین کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی سال 1401، کمیته بررسی عملکرد بیمارستان های میلاد و آیت الله یثربی در سال جاری روز دوشنبه مورخ 26/10/1401 با حضور سرپرست معاونت درمان و مسئولین بیمارستان ها در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد برگزار گردید.
مسئول امور مامایی دانشگاه، افسانه همتی، ، گزارشی از عملکرد بیمارستان ها درخصوص میزان زایمان طبیعی و سزارین نخست زا و مقایسه آن با میانگین کشوری ارائه کردند.
پس از بحث و تبادل نظر بین اعضای جلسه، مقررگردید هر یک از بیمارستان ها با برگزاری کمیته های تخصصی به منظور کاهش سزارین، مداخلات خود را در این زمینه در اسرع وقت به این معاونت اعلام نمایند.

ساعت : 12:52 -  روز  : سه شنبه  - 27 /  10 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :28