امروز : 22 دی 1403
معاونت درمان
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/09/11 - 18:08
  • 66
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZKch

نشست چهار جانبه معاونان توسعه،درمان، مدیران دفاتر پرستاری وزارت بهداشت و روسای هیئت مدیره های نظام پرستاری کشور

سرکار خانم دکتر فاطمه اسکویی قائم مقام وزیر درامور پرستاری وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی در این نشست چهار جانبه گزارشی از عملکرد حوزه معاونت درمان و دفتر پرستاری وزیر بهداشت درخصوص اجرای قانون ارتقاء بهره وری ارائه کرد.


سرکار  خانم دکتر فاطمه اسکویی قائم مقام وزیر در امور پرستاری وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی در نشست چهار جانبه معاونان توسعه، درمان، مدیران دفاتر پرستاری وزارت بهداشت و روسای هیئت مدیره های نظام پرستاری کشور گزارشی از عملکرد حوزه معاونت درمان و دفتر پرستاری وزیر بهداشت در خصوص اجرای قانون ارتقاء بهره وری ارائه کرد.



وی گفت: پس از تصویب قانون ارتقاء بهره وری کمیته ای راهبردی متشکل از دکتر مبارکی، آقای میرزا بیگی، دکتر امامی رضوی و قائم مقام وزیر در امور پرستاری تشکیل شد که وظیفه این کمیته پیگیری روند اجرای قانون بود.



همکاری در تدوین لایحه تعدیل ساعت کار کارکنان بالینی، محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز دانشگاه های علوم پزشکی برای اجرای قانون ارتقای بهره وری، مشارکت در تدوین آئین نامه اجرایی این قانون و دستور العمل ماده 2 آئین نامه، شرکت در جلسات توجیهی برای مدیران نیروی انسانی که بسیار مثمر ثمر بود، شرکت در جلسات توجیهی با مدیران مراکز بالینی, عضویت در کمیته راهبردی برای بررسی امکانات و مشکلات اجرایی قانون و شرکت در جلسات تولیت اداره کل مدیریت منابع انسانی از جمله این اقدامات بود. دکتراسکویی افزود: تلاش ما بر آن بوده است تا لحظه به لحظه پیگیر اجرای قانون باشیم و نحوه اجرای آن را پایش کنیم.



پیگیری و دریافت گزارش از دانشگاه ها، بحث استخدام نیروی انسانی، بررسی و رسیدگی نامه های دریافتی از دانشگاه ها و ارجاع در مراکز ذیصلاح، پاسخگویی به سوالات دانشگاه ها و همکاران پرستار، دریافت گزارش از اجلاس مدیران پرستاری، بازدید قطب های 9گانه در سراسر کشوروارائه گزارش این بازدید ها در جلسات قطب ها نیز از جمله فعالیتهای حوزه معاونت درمان و دفتر قائم مقام وزیر بهداشت در امور پرستاری در پیگیری اجرای این قانون بوده است.



وی ادامه داد: آنچه که مورد نظر ما بود این بود که آیا ساعت کار مطابق آئین نامه و دستور العمل محاسبه می شود؟ و آیا مطالبات بر اساس قانون پرداخت می شود؟ در برخی مراکز تا حد زیادی به آئین نامه عمل می شد و در برخی دیگر از مراکز این میزان کمتر بود. دکتراسکویی افزود: به طور کل دستاوردی که از این اقدامات حاصل شد اجرای قانون در همه مراکز دانشگاهی بود. همچنین ابلاغ اجرا در مراکز خصوصی، نیروهای مسلح و تامین اجتماعی هم صورت گرفته است.



قائم مقام وزیر بهداشت در امور پرستاری خاطر نشان کرد: مهمترین چالش در اجرای قانون ارتقاء بهره وری کمبود پرستار و به عبارت دیگر نیروی انسانی است و به همین دلیل طبیعتا نمی توان در حال حاضر سقف 80 ساعت اضافه کاری را اجرا کرد که البته این امر موقتی است. وی تصریح کرد: انتظار ما این است که نیرویی که داریم را به خوبی نگه داریم و در جهت بهبود حفظ و نگه داشت کادر پرستاری اقدامات مناسبتری انجام دهیم.



منبع خبر: دفترقائم مقام وزیر در امور پرستاری


  • گروه خبری : اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 38689
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم