• 1399/09/04 - 10:11
  • /ZXui

بازدید سرزده معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستانهای شهید بهشتی و سیدالشهداء

دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت از بخش های بستری بیماران مبتلا به کرونا در مراکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل بازدید کرد.

این بازدید سرزده که در دوشنبه شب سوم آذرماه 99 صورت گرفت، دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت به همراه دکتر ساداتی نژاد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ، دکتر مروجی رئیس دانشگاه ، دکتر حاجی جعفری معاون درمان دانشگاه ، روسا و مدیران بیمارستان های مورد بازدید ، جمعی از مسئولین دانشگاه و بیمارستان ها از بخش های بستری بیماران کرونایی بازدید کردند.

دکتر جان بابایی ضمن بازدید از بخش های بستری بیماران مبتلا به کووید – 19 و عیادت بیماران بستری در این مراکز از نزدیک در جریان آخرین اقدامات و نحوه خدمات دهی به بیماران و مراجعان قرار گرفت و از خدمات مجموعه تیم سلامت در مقابله با ویروس کرونا در این بیمارستان ها قدردانی نمود .

معاون درمان وزارت بهداشت و آموزش پزشکی، با بررسی پرونده بیماران بستری شده در بخش‌های کرونایی گفت : بیماران این منطقه از استاندارد‌های درمان کشور برخوردار هستند و افزود بهترین راه درمان بیماران کرونایی مراقبت صحیح است و تصریح کرد: هیچ داروی جدیدی برای درمان کرونا تولید نشده است.

در پایان این بازدید دکتر جان بابایی در خصوص گزارش نیازهای تجهیزاتی مراکز درمانی ارائه شده توسط مسئولین دانشگاه و بیمارستان ها ، قول مساعد به منظور پیگیری و تامین نیازها و کمبودهای تجهیزاتی دادند .