امروز : 03 دی 1403
معاونت درمان
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1402/09/11 - 13:17
  • 225
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zp3Q

اهمیت تغذیه سالم برای دانش آموزان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه به نقل از مسئول واحد تغذیه بالینی معاونت درمان وجیهه عربشاهی درخصوص اهمیت تغذیه سالم برای دانش آموزان اینگونه بیان نمودند که متاسفانه کودکان و نوجوانان در سنیـن مدرسه از خوردن گوشت، سبزیجات و فیبر کافی خـوددارى مى کنند این در حالی است که مصرف تنقلات با ارزش غذایی پایین و غنی از قند، نمک و چربی مانند پفک، چیپس، پیراشکی و انواع شیرینی جات و همچنین فست فودها و غذاهای آماده، بالا گزارش شده است.

وجیهه عربشاهی در ادامه توصیه نمودند که در برنامه غذایی روزانه دانش آموزان از گروه غذایی شیر و لبنیات کم چرب، سبزیجات خام و غلات سبوسدار استفاده گردد. میان وعده های مناسب جهت دانش آموزان که شامل انواع میوه جات نان و پنیر و سبزى یا گردو, نان و ماست یا ماست و مربا, میوه هاى تازه, ساندویچ کـوچک نان و تخـم مرغ و گوجه فرنگى،کوکـو یا کتلت با نـان، حبـوبات پخته (عدس، لـوبیـا)، خشکبـار مثل پسته، فندق، بادام و برگه میـوه ها، نخـودچى ، کشمـش، انجیر خشک و...می باشد استفاده گردد.

وی در پایان به این مهم اشاره نمودند: که ارتباطی میان شاخصهای تغذیه ای و شاخصهای آموزشی مانند میزان یادگیری، سطح نمرات، حضور ذهن، پیشرفت تحصیلی، مهارتهای علمی و فکری و تمرکز در کلاس درس وجود دارد، بنابراین توجه به برنامه غذایی گروه سنی مدرسه از اهمیت بالایی برخورداراست.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 124455
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید