• 1401/07/12 - 13:06
  • /Zxxi

از ماماهای نمونه کشوری و دانشگاهی تقدیر شد

از ماماهای نمونه کشوری و دانشگاهی با حضور معاون درمان، مسئول امور مامایی و سایر مدعوین در سالن شهیدسلامت دکتر فرهاد روز دوشنبه تقدیر و تجلیل شد.

از ماماهای نمونه کشوری و دانشگاهی با حضور معاون درمان، مسئول امور مامایی و سایر مدعوین در سالن شهیدسلامت دکتر فرهاد روز دوشنبه مورخ 11/07/1401 تقدیر و تجلیل شد.

معاون درمان دانشگاه در این جلسه، از جامعه مامایی که یکی از اصلی ترین حوزه های خدوم سلامت و از تار و پود فرشتگانی هستند که با مهر و ایثار، علم و تبحر خویش، مژده آور زندگی، شور و سلامت برای مادران و نوزادان در نخستین روزهای حساس حیات می باشند، تشکر کرد.

دکتر حامد یزدان پناه افزود: خدمات مامایی از پایش در دوران بارداری مادر و پس از تولد شامل رشد و پایش کودک، ترویج تغذیه با شیر مادر و خدمات بلوغ و ... بسیار گسترده است.

افسانه همتی مسئول مامایی دانشگاه نیز در ادامه، در خصوص ارتقا سلامت مادران و کاهش شاخص سزارین و نحوه عملکرد و اجرای فرایند ها توسط مراکز بهداشتی و بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه گزارشی را ارائه کردند.

لازم به ذکر است: دکتر یزدان پناه در پایان این مراسم نیز با اهدا لوح تقدیر و جوایزی از ماماهای نمونه تقدیر و تشکر به عمل آوردند.